Groot Buurman & Buurman spektakel

Buurman & Buurman zijn echte klussers, maar dit gaat vaak op een grappige manier volkomen de mist in. Wanneer ze bijvoorbeeld een klein gat in het dak willen repareren, wordt dit gat steeds groter. Gelukkig weten ze op het eind meestal een oplossing voor hun probleem te vinden, waarna ze enthousiast “A je to!” (Tsjechisch voor “Voor mekaar!”) roepen.


Op vijf locaties staan klusdecors uit de tv serie van Buurman en Buurman. De klusvijfkamp bestaat uit vijf klusspellen en een deelnemerskaart. De deelnemers mogen spijkers slaan, de kruiwagen race lopen, het grote zandloopspel spelen en zelfs een muurtje metselen.


Ook wordt de gereedschapskennis getest bij het gereedschapspel. Bij ieder spel is een begeleider aanwezig en ontvangen de deelnemers een stempel op hun deelnamekaart. De volle kaart wordt ingeleverd in de speciale inleverton en aan het einde van de middag maken Buurman en Buurman vijf winnaars bekend tijdens de Spelshow met Buurman en Buurman:


Op het podium worden vier grote klusspellen gespeeld met kinderen uit het publiek, wie metselt zijn muurtje het beste of wie is er goed in het grote gereedschapmemoryspel?


Zaterdag 10 maart